Parcours: Traject 58 km

Het parcours is verkrijgbaar met vier afstanden. De 30, 40, 50 en 58 km. Deze kan je naar keuze gaan rijden.

Kleine veranderingen, meer niet. Hier en daar hebben we het parcours moeten aanpassen van de online versie vorig jaar naar de terug (oef) volledige editie. Dus met de bevoorradingen terug in het parcours opgenomen.

De bevoorradingen die voor de 50, en 58 km in ‘Ons Huis’ van KWB Weerde, en voor alle afstanden in de school in Schiplaken gehuisvest zijn. Het mooie natuurgebied Dorent Nelebroek staat bol van vergezichten en single tracks. Hier kan de snelheid omhoog. Geniet van dit stuk natuur.

De snelheid kan ook aangehouden worden langs de oevers van de Zenne richting Hombeek en terug. De afwisseling is hier op en af de Zennedijk, op weg naar Hombeek en de speelbergen, waar enig technische kunde nodig is, op de weg naar Zemst

De grote troef, het Sport Vlaanderen domein blijft natuurlijk in het parcours opgenomen. Een grote speeltuin voor de mountainbiker. Door het zand klieven, rakelings langs de bomen, het is hier goed vertoeven.

Even alles op een rijtje: na het vertrek aan de voetbalterreinen van VK Weerde kiest de 50 en de 58 km om richting Dorent-Nelebroek te gaan. De 40 km die hier de verkorting kiest gaat wel de lus naar Hombeek meepikken samen met de 58 km. Alle afstanden nemen de 9 km doorheen het domein in Hofstade.

Geniet van jullie rit, hou het netjes en heb respect voor de natuur, voor elkaar en eerbiedig het verkeersreglement.

Het MTB Weerde team.

One thought on “Parcours Veldtoertocht 2022

  1. Het parcours houden we exclusief voor 1 december. Op het traject zijn er werken aan de gang waardoor het geheel niet kan gereden worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.