Het stond al in de sterren geschreven, er hadden er al met voorbedachtheid hun kat gestuurd, er zou niet te veel volk aan de kerk staan.  Eerst had ik mij verstopt tussen de fietsdames, maar daar was ik snel ontmaskerd, ze reden naar Scherpenheuvel om hun fiets te wijden, en een MTB heeft al op te veel niet Katholieke plaatsen gezeten. Dan maar richting koersfietsen, daar hoorden ze mijn toppen op de kasseien, trokken hun handschoenen wat vaster aan en vertelden dat ze gingen “fietsen”.  Dan maar met mezelf op pad. De ochtendlijke koude was snel verdwenen, wat kwam was heerlijk, mooi weer , droog parcours en …goed gezelschap. Mijn eigen vond het goed om de 58 km te verkennen, en ik volgde mezelf. Werken op het parcours zullen op onze TT voor omleiding zorgen, zorgen voor later! Het gezelschap in “de rut” OK, en volgende week? Ofwel een operatie ofwel een koersfiets!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.