Beste bikevrienden,

De wekker op 8? Ik denk dat er velen zich nog eens gedraaid hebben of ze waren reeds gaan “vliegen” om 8u00? Misschien tijd om een Doodle te lanceren (www.doodle.com)? De groepsfoto zullen we ook deze keer laten voor wat het is. Vijf man is net te weinig om als groep door het leven te gaan…

We beslissen om wat hoogtemeters te verwerken richting Everberg. Ik had een verkorte versie in elkaar gestoken om zo aan een toerke van om en bij de 40 km te komen. Maar slaagt ondergetekende er wel niet in om de grote toer in zijn GPS te laden zekers?

En weg waren we. Toch opletten voor een Perzische tapijt op de weg, waar opeens 2 ogen uit tevoorschijn kwamen…

Luc had er alleszins zin in, en maalde de hoogtemeters alsof het gesneden brood was. Zelfs het plaatsje in het Terbankbos, waar iedereen van de fiets moest, reed hij gezapig omhoog. Jawadde dadde. Ik stel voor Luc, dat je de volgende keer ons eens voor toont hoe je dat doet. En we gaan niet naar huis tot we allemaal boven geraken 🙂 We moeten toch doelstellingen hebben in het leven hé?

Enfin ik blijf het een tof toerke vinden, en om het seizoen te starten kon deze zeker tellen. Alhoewel ik nu besef dat een vakantie met een dagelijkse portie wijn toch helemaal niet bevorderlijk is voor de conditie.

Bedankt voor de compagnie en tot een volgende.
PS : Details van de rit kan je hier bekijken.

One thought on “Een nieuwe start met ups en downs.

  1. Nogmaals bedankt voor de rit. Vele nieuwe wegjes zijn voor mij een echte openbaring, enne we gaan dat hellinkske nog eens op z’n ” Van Ingelgoms” bewerken!!!!
    Ikke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.