Bizzare-BicyclesEen acute opstoot van buikgriep hield mij voorbije zondag van de fiets… Jammer genoeg beschik ik nog niet over een exemplaar zoals op de foto, dus terwijl enkele andere Weerdse bikers door het Hageland aan het cruisen waren, onder een zeer vroege eerste lentezon, lag ik op mijn kin te kloppen in de zetel… het voordeel is dan weer dat ik de tijd had een kalender in elkaar te steken voor de maanden maart en april.

Volgende week kan ik er – weeral – niet bij zijn.¬† ūüė• ¬†Het is ¬†krokusvakantie, en dan ga ik op zoek naar het witte goud (behoorlijk zeldzaam dit jaar), maar terwijl ik mij in gezelschap van vrouw en het klein grut de Oostenrijkse hellingen op laat trekken om er dan weer vrolijk af te glijden, kunnen jullie altijd gaan biken in het biljarttafelvlakke Bonheiden! Afspraak zondag 2 maart om 8u00 aan de Weerdse kerk.

Tenzij de terugreis langer zou duren dan verwacht, ben ik zondag 9 maart hopelijk wel weer present, voor een tochtje in Bertem – ook weer afspraak om 8u00.

De thuisrijders kunnen hopelijk/eindelijk weer Peter in hun rangen sluiten, en vertrekken op beide zondagen een uurtje later, om 9u00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.