Beste bikevrienden,

daar waar Archennes op zaterdag, bij de verkenning van de Dijletocht nog het einpunt was, daar hadden ze op zondag de start getekend. Om de schifting direct door te voeren…na het bochtje bergje omhoog! Daar waar ondergetekende nog dacht dat hier geen “super” hellingen zouden zijn, wel lang maar niet stijl. Nu ja, ze waren lang , en helaas ook héél stijl. Daar zeggen 600hm genoeg over. Een speeltuin voor ons “nieuw bloed” Jimmy. Maar het moge gezegt, een mooie tocht. Met in de beginne wijdse landschappen, glooiende weide’s, en in de verte de kerktorens van Bossut en Gottechain. Archennes, we komen terug!

Zondag 11 Maart gaan we eens ne keer op stap in de namiddag. We starten om 13.30u aan de Weerdse kerktoren om de vernieuwde 41km te gaan verkennen van onze TT in December. Misschien zitten er voor sommigen onder ons nog wat extra km in, dat hangt van de “dagschotels ” op zaterdag af.

Het KWB Weerde , Verbruggelingen team.

P.S. Met de fiets door het Dijleland is een tocht op 20 Mei. Vanaf de bron in Hautain-le-Val komen we langs rustige wegjes af tot Weerde. Verdere info op de site.

One thought on “Nieuw bloed.

  1. Het zal eerder de vloeibare ‘nachtschotels’ zijn die ons zondag op de rit parten zullen spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.