Uitrijders… Molenbeek-Wersbeek

DSC_0198-1Na enkele tropische avonden en alweer een BBQ met de nodige spijzen en dranken, stelden de uitrijders hun plannen bij: Surice, dat was te ambitieus… een tochtje in Molenbeek-Wersbeek, dat zou nog wel vlot te verteren moeten zijn.

Met drie man (Guido, Dimi en ik) naar dat onooglijke dorpje ergens tussen Diest en Tielt-Winge, waar we onder zacht gedruppel rustig aan de rit begonnen: glooiende veldwegen langs en door boomgaarden, met af en toe een venijnig singletrackje, alles licht verteerbaar. DSC_0199

Na de tweede bevoorrading begon het serieuze werk pas: steile klimmetjes en plezante afdalingen rond Houwaart, en de hoogtemeters werden verdubbeld – dat viel toch al wat zwaarder op de maag. Na 56km (Dimi & Guido) en 73km (ik) zaten we alweer met ons gat op ne stoel, een drankje binnen handbereik – en ja, ook dat werd weer vlot verteerd.

Volgende week…

Volgende week zondag 19 juli organiseren we in het kader van de Weerdse Zomerfeesten de 8ste wegrit. Als je die dag geen taakje te vervullen hebt, ben je altijd welkom om deze rit (65-90-125km) te rijden: starten kan vanaf 7u30 tot 9u00 voor de langste afstand, en tot 10u30 voor de andere afstanden.

Tot slot nog wat sfeerfoto’s… van onder andere mijnen achterkant. Tja, ‘k was weer te snel voor de fotograaf, hé…

IMG_7868IMG_7869IMG_7932

One thought on “Vlot verteerd?

  1. Spijtig genoeg vonden ik en Guido op de 2de bevoorrading, zie foto’s vanop de vlooybergtoren, geen extra bevoorrading wel extra lucht om de mongen te vullen voor de laatste 4km ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.