Kwam het door de goede weersverwachtingen van Frank, Sabine, David of Jill – droog, zachte temperaturen, opklaringen – of het extra uurtje slapen… maar er stond nog eens zes man aan de kerk, om in Bierbeek met de uitrijders te gaan bollen! Lang geleden, wie had dat kunnen voorspellen?

Trouwens, over voorspellingen gesproken, onze weermannen en -vrouwen zaten er flink naast! 🙁 Een stevige nachtelijke regenbui, wat ochtendlijk gemiezerig, een donkergrijze hemel en frisse temperaturen… dat had een betere beschrijving geweest. De eerste 20km door het Meerdaelwoud passeerden vlot en de paadjes hadden daar nog niet te veel afgezien van de regen. De lus in Waals-Brabant, daar was de regen wat blijven hangen: veel nattigheid & prut, het bolde allemaal wat zwaarder, de fiets werd voor het eerst dit najaar grondig vuil, de ketting kraakte, de trapas ratelde, de derailleur haperde… en in sommige afdalingen schoven de wielen van links naar rechts! Gelukkig keerden we terug naar Bierbeek langs datzelfde Meerdaelwoud, en konden we de laatste kilometers nog eens goed doorstampen op de grote plateau.

Komende zondag gaan we op bezoek bij onze buren te Kampenhout: een tocht van 25-44-52-60km, door het Dijleland, voor het goede doel.

De uit- en thuisrijders trekken er nog eens samen op uit – plaats van afspraak is de kerk van Weerde, als tijdstip gaan we voor de gulden middenweg: zondag 1 november, 8u30. De auto is niet nodig: we gaan met de fiets naar de start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.