Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders rijden naar Humbeek
Beste bikers,Na een paar weken afwezig te zijn wegens een verplichte Barcelona trip, en zonder vélo, waren we terug paraat …
De Hans had zijnen Bike volledig getuned met nieuwe stukken en hij kon niet wachten om zijn vernieuwd stalen ros uit te proberen. Den Dennis, die moest de laatste caloriën verbranden vooraleer hij koers zetten naar Afrika, met zijne vélo! Zelfs na heel wat maanden kwetsuurleed konden we weer de Hans vP en zoon Elias verwelkomen.
Dus zorgden we voor een ontspannen ritje richting Humbeek en zelfs Geert zag dat het goed was. Misschien waren de laatste 10 km er te veel aan voor onze jongster maar goed, oefening baart kunst, vooral na maanden geen modder meer te hebben gezien.
En Peter, klikkers of geen klikkers? Uhmmm voorlopig klikkers, volledig los en nog niet op mijn z@k gegaan. Ik zie voorlopig alleen maar voordelen. Misschien wordt dit anders als ik eens de grond ga kussen?
En dat er ook weer wat gelachen werd tussendoor kan de volgende video alleen maar beamen :

Bedankt aan Steven, Hans, Hans en Elias, Dennis, Jos en Geert voor de compagnie. En Dennis, laat Afrika maar eens zien waar het Weerds geweld zit 🙂 Succes!
Peter

De globalisten gingen naar Kampenhout
Beste bikevrienden,en toen ging het licht uit… Niet op zondag op de rit in Kampenhout, want lekker rustig gereden, onze collega’s die van het asfalt kwamen hun kilometers laten afmalen. Het licht ging uit in de huiskamer, en aangezien je licht nodig hebt om via  deze weg op lichtsnelheid je boodschap te verdelen , was het gedaan met spelen, aloewel ..met die kaarsen!!Een rit naar Ottenburg staat er gepland op vrijdag 11/11. Afstanden 25, 40 of 50km. Voor deze tocht neem je best contact op met onze “Dimi”, uur van vertrek kan je met hem afspreken.Welle gaan op zondag 13 november met de fiets naar Humbeek. We vertrekken aan de kerk om 8u30. Om alles op wieltjes te krijgen, komen we samen onder de kerktoren om 8u20. De afstanden ginder zijn 30, 45 of 60km. Reken daar 20km heen en terug bij, dan kan je reeds je afstand op voorhand kiezen. Kom je ook af?

Het KWBWeerde, Verbruggelingen-team.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.