Beste bikers,

dat de Peter niet onder de Heilige toren ging verschijnen wist ik al, die kerel waagt zich aan lange-termijn weersvoorspellingen, en krijgt dan een koude douche! De Chris had zich blijkbaar van rijwiel vergist, ook een schoon exemplaar weliswaar, maar te krom van stuur. Dus keken een tiental paar ogen ” bamby-gewijs” mijn richting uit. Met de goede raad van onze’n ” baas”, en omdat zijn ega op onze toertocht enkel met den otto mag rijden kozen we voor onze 45 km.

Den Dimi had zijn “stalen ros met ervaring” doorgespeelt aan een andere berijder. Dus een nieuw manneke meer, goed 20 km meegedraaid, maar dan zijn voordeur niet voorbij geraakt. Toch een goed begin!

De schrik voor een slijk parcours was niet nodig, meestal goed te doen. Voor de gekende slechte stukken weten de “kenners” wel een omwegje. In het bloso-domein konden we op het ritme der doedelzakspelers het strand rustig aanvatten, en mannen het is ” stoempen” hé. Anders dan de speed-bootjes met afstandsbediening en blijkbaar op “duracel”!

Voila mannen, de groeten en tot de volgende.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.