Beste bikevrienden,

ooit heeft de familie Von Trapp in Oostenrijk de Edelweiss bezongen, hun muziek laten weerkaatsen tegen de bergflanken. De echo deed de schoonheid van dat bloemeke alle eer  aan. Wij hebben in dit platte Weerde ook zo een familie, niet uitblinkend in polifonie of harmonie. De familie ” Von Plat-tentuup” laat zich eerder erkennen in Pffff geluiden als hun bandje weer de geest laat. Daar waar moederlief nog een spuitbusje heeft, kan de mannelijke helft op schok met slecht één ” bommeke”,  en zonder hulpstukken !!!!. Arme jongen.

Zondag 8 april gaan we op stap met ??????  En naar waar ??????. Om je te laten verrassen kom je best om 8.20 u aan de kerk. Zin in rustig ? Om 9 uur staan de plaatselijke gidsen te wachten.

het KWB Weerde, Verbruggelingen team.

Efkes een kleine rechtzetting : zondag is het Pasen en dan rapen de plaatselijke gidsen eieren, dus kiezen ze chocolade voor hun geld. Trouwens, zondag veel bloemekes in de vorm van bosanemoontjes gezien (Anemone nemorosa) en ook peren, die waren er heel vroeg bij 😕
De thuisblijvers hadden weeral ongelijk. Gene Jane Birkin deze keer, maar puur lucht uit je longen persen, tot je er bijna bij doodvalt. Ik zorg nog wel voor enkele fragmenten deze week, als ik wat tijd over vind notabene, want van dit laatste kom ik een beetje te kort de laatsten tijd.

Tot binnen 2 weken dus …
Peter

 

 

 

2 gedachten over “Familie Von “Plat”.

  1. In de familie Von Platt-Tenttup zit er toch ergens wel een vorm van harmonie zunne. Enfin geen polifonie, eerder technofonie of hoe heet dat weeral? Vraag het eens aan infected Alex, the sound of vers gebakken jumpfish.

  2. En sommige met te veel lucht zowel in banden als longen malen de lengtes af zonder de weg te weten, ook al persen wezelf dan onze lucht uit de longen om hem tot orde te roepen, de wind fluit te fel langs zijn oren, alias Chris Zeppelin, vééél lucht!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.