Beste mountainbikers,

Het is een een sportieve recreatieve buitenactiviteit.

Bij de inschrijving van de toertocht in de chalet gaan we een ingang (IN) en een uitgang (UIT) organiseren die door pictogrammen worden aangeduid. De afstanden die door de deelnemers moet worden gehouden worden door tape op de grond aangeduid. De deelnemers dienen een mondmasker te dragen van zodra ze binnen komen. Er zal tevens een Covidsafe scan gebeuren. Bij een groene kleur krijgen deze een gekleurde kwb-polsband. Zij krijgen op vertoon van deze polsband toegang tot de bevoorradingen en de chalet achteraf.

De andere deelnemers die geen Covidsafe pas kunnen voorleggen kunnen deelnemen aan de toertocht maar krijgen geen toegang tot het chalet achteraf alsook niet bij de bevoorradingen.

De deuren en ook enkele vensters blijven open staan om voldoende luchtcirculatie te waarborgen. Handen zullen kunnen worden ontsmet.

In de chalet worden enkel en alleen zitplaatsen aangeboden. Deze worden beperkt tot maximum 100 die we controleren door het aantal geplaatste stoelen.

Buiten de chalet voorzien we een tent en cocktailtafels waar er rechtstaand kan gedronken worden.  De bestellingen worden buiten opgenomen door de opdieners die deze ook rondbrengen.

Enkel deelnemers die de gekleurde polsband kunnen tonen krijgen toegang tot de bevoorradingen en worden geweigerd indien ze dit niet kunnen voorleggen.

Bij de bevoorrading 1 “Ons Huis” voorzien we een ingang (IN) en uitgang (UIT).

Wij wensen jullie een prachtige tocht dwars door d’ Hel van Weit en bedanken jullie voor jullie begrip. Tot zondag 05 december 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.