Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons! Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk? Het kwb bestuur.
Thuisrijders rijden echt wel … thuis
Twas al veel te lang geleden, dat we nog eens konden genieten van onze eigen pracht in onze streek. Met zo’n koud maar fantastisch weer, wou ik wel eens zien hoe onze 37km TT er bij lag.
Prachtig dat wel, maar ik vrees dat we met een schup of misschien wel beter een bobcat ons boske in het verlengde van de Kleine Losweg terug zullen moeten brengen naar zijn oorspronkelijke toestand. BMX’ers hebben er een echt slagveld van gemaakt precies, zelfs in die mate dat ik 2, 3 keer het boske heb gezien, en zelfs de GPS last had om het spoor nog te volgen …
Enfin, los van dat was de combinatie van prachtige natuur, straalblauwe hemel, hier en daar wat gras met een kassei, een ideale mix voor een zondagmorgen. Zelfs de Stijn vond het reuzefijn ūüôā
En dat er ook weer wat gelachen werd tussendoor kan de volgende video alleen maar beamen :

Bedankt aan Steven, Stijn, Kwinten en Hans voor de compagnie.
Volgende week zondag zit ik ergens in Spanje, … Hasta Luego.

 

De globalisten gingen naar Kapellen
beste¬† bikevrienden,het¬†Verbruggelinkske , heeft weer toegeslagen! Na¬† de trui van Vlaams-Brabants kampioen en de driekleur mooi om zijn schouders, heeft hij nu ook het MTB-kids klassement 2011 op zijn erelijst gezet! Voor diegenen die zijn straffe toeren eens willen onder de loep nemen, √©√©n E- adres :” mtbkidschallenge.be “. Voor je deze webstek gaat bezoeken, zet je neer, want ’t zijn ” echt” straffe toeren!

Na ons bezoek¬†van de¬†laatste weken in de buurt van ” Westmalle” ( en verre omstreken) trekken we¬† op 23/10 naar Hoegaarden , een minder straf biertje weliswaar, maar geen minder straf tochtje waarschijnlijk!

8.20 u aan de kerk voor de verplaatsing , en 9 uur voor de plaatselijke rit.

het Verbruggelingen, KWB team.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.