Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders reden … een beetje te ver
We mochten eindelijk ons nieuw tenuken aantrekken en eens kijken of dit wel de modder, hagel, sneeuw, water en koude doorstond ?? Een beetje inspiratieloos en na een weekje skiën in het witte goud, had ik iets uitgestoken richting Veltem-Beisem en terug, langs wat bosjes en andere kleine baantjes 😯 en zo’n 45km lang.
Volgens mij was de dooi iets te vroeg gekomen want bij iedere trap die je dacht te zetten deed je wiel 2x de afgelegde weg … minstens :-). En hoe meer je trapte, hoe meer roze die broek zag 🙄 maar in tijden van carnaval moet dit allemaal kunnen …
Ondertussen ook nog snel een support voor de cam op het stuur gefabriceerd en weg waren we. Enfin, na een 30tal km waren de benen ook weg, krampen in de kuit, krampen in de kwadriceps, wat was er loos? I donno, gelukkig had ik het alleen bij het afstappen dus niet afstappen en fietsen maar. Speciaal een woordje van dank aan Jimmy, die op verschillende momenten zich liet terugzakken om mannekes op te rapen! Heel fijn vond ik dat. Voor de rest laat ik de videobeelden spreken.Oh en by the way, de muziek is vanuit ons eigen kringen, jong talent en Infection genaamd. Bedankt Alexander en doe zo verder want ik wil wel iedere week een andere track hé ;-).
De videobeelden kan je hierbekijken … de verhalen zullen we wel horen aan één of andere toog …Bedankt aan Ronald, Alexander, Chris, Werner, Jimmy voor de compagnie. Tot volgende week wellicht.
De globalisten gingen naar …
Beste bikevrienden,na de controle van de kleding, en de spanning die zich ergens rond de buik bevond , was het een beetje te veel zwart. Ergens onderweg , en na een aanval van ” the birds” oftewel een koppel ganzen een beetje te veel rood. Hadden ze bloed gezien of geroken? Algemene indruk van de kledij, goed, klassieker en strakker van vormgeving als het vorige maar fris en duidelijk.

Gelrode is ons laatste winter- MTB’ske. Een mooie afsluiter van dit VWB criterium. De eerste plaats hebben we nooit in zicht gehad, ge moet de anderen ook iets gunnen. Op de webstek van de VWB kan je alles eens geen bekijken waar je ons clubke kan terugvinden. In de laatste sneeuw (?) en ons nieuw kostuumke wachten daar 25, 45 , of 60 km om bereden te worden.

Tot 8.20u of 9u onder den toren?

Het KWB Weerde, Verbruggelingen team.

 

2 thoughts on “In ons nieuw kostuumke

  1. Een nieuw pakske? Ik ga mij een duikerspak kopen, en aan de mannen van shimano vragen of ze katchou botten met een kliksysteem kunnen maken. Daar ga ik meer plezier van hebben. Maar we hebben ons toch weer goed geamusseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.