Weinig interesse voor de toertocht te Pepingen (behalve Luc, die door fout gelopen communicatie toch om 8u aan de kerk is gaan piepen…) – ik kon mij zaterdagavond dus laten gaan in een Antwerps café met 50+ bieren op de kaart! 🙂

Luc kwam om 9u nog eens piepen, en jawel, daar stonden ook Dimi, Vincent, Guido en ik! Met z’n vijven op pad, voor een tochtje richting Hombeek, om langs het jaagpad van de Rupel richting Walem en St. Katelijne Waver te trekken, waar een hoop singletrack en zelfs een montée impossible op ons lagen te wachten. Terugkeren deden we langs het Mechels Broek, achter De Nekker: daar waanden we ons even op safari in een ver land, met zicht op buffels die pootje baden in een waterpoel… langs Rijmenam, Hever en Elewijt bereikten we het terras van ’t Schoon Zicht en genoten we nog na van deze losjes uit de pols geschudde en heerlijke nazomertocht.

Volgende week viert er ene zijn 40ste verjaardag… en zoals iedereen weet: oude mensen geraken moeilijk uit hun bed! Maar sympathiek als we zijn, passen we ons aan: zeer uitzonderlijk géén tocht in de voormiddag, maar eentje in de namiddag! Afspraak zondag 27 september om 14.15 (eerst de kindjes naar de Chiro/scouts brengen) aan de kerk te Weerde, voor alweer een losjes uit de pols geschudde nazomertocht! 

Een gedachte over “Losjes met de pols geschud…

  1. Op 27 september trek ik mijn wandelschoenen aan en ga mee met de KWB naar een onbekend stukje Belgie. Ook een echte aanrader voor op 2 wielen te doen!!!

    Luc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.