Heel wat ontbrekende schakels zondagochtend… slechts twee bikers op post, en een haperende schakel om ons uit te wuiven – zou dat wel goed komen?

Met de fietsen op het dak ging het met de auto richting Gelrode, een lieflijk oord in de Hagelandse heuvels, om daar onder een knalblauwe hemel en vol goede moed de tocht van 63km aan te vatten.

Het organiserend comité had ons een nieuw parcours beloofd, maar het was eerder een bekend-maar-anders-aan-elkaar-geplakt parcours – dat kon de pret natuurlijk niet bederven, en met een krachtig tempo deden de twee Weerdse schakels het stof opwaaien op de meestal kurkdroge paden… totdat één van de twee iets te krachtig op de pedalen ging staan! Resultaat: kettingbreuk, tot twee maal toe! Na bijna dertig minuten de handige harry’s uit te hangen, konden we weer op pad, nu met nog minder schakels…

Omdat onze “jeugd” nog moest gaan “bewegen”, zagen we ons genoodzaakt de tocht in te korten met 10km. Slechts beetje moe, en dus niet helemaal voldaan huiswaarts gekeerd.

Nu zondag 23 september weer afspraak aan de kerk, om 8.20 – een vlakke rit van 25, 45 of 60km door de bossen en velden te Schoten en omstreken… wie weet komen we Joske Vermeulen wel tegen!

One thought on “Ontbrekende schakels…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.