Iedereen is zowat in chill mode, de ene zit in Zwitserland, de andere in Nederland, nog andere werken gewoon in de tuin of doen lekker niks. Vandaar meestal weinig volk aan de kerk maar de pret is daardoor niet minder. Wat ook opvalt, sinds de introductie van Lucs zijn Granville tussenmaat (650B aka 27,5), is dat iedereen precies een nieuwe 650B aanschaft 🙂 20140803_101005

Williers, Merida’s, Bulls, in alle geuren en kleuren, zelfs Kathleen vond dat ze niet kon achter blijven bij al dat moois.

En rijdt het nu beter of is het gewoon een marketingstunt om je met iets nieuws op te zadelen? Wel, het feit dat je gewoon al vindt dat het beter rijdt doet je wellicht ook beter rijden 🙂 Ik keer alvast niet terug naar die ietwat kleinere wielen.  Op 3 augustus reden we dus nog eens naar Haacht, ideaal om de beentjes nog wat los te rijden voor het vertrek naar Zwitserland van voorzitter en ondervoorzitter.  22 Graden, blauwe lucht, ideaal dus! Echter bij een rechtse bocht wilde Vincent toch links met als gevolg een C’dale op een Granville, en een platte band, en een wat geplooide jant, tot gevolg. Luc moest dus voor zijn vertrek naar Swiss nog een fietsenmaker vinden om de slag eruit te halen.

Nog iets nieuws bij die 650B tjoepleskes. Die vullen ze nu niet meer op met hechtvloeistof maar met een spons, dat rammelt minder blijkbaar. Op vlak van efficientie moet er hier en daar echter nog wat bijgeschaafd worden maar alles komt goed … 🙂 Voor de details verwijs ik jullie naar Luc, want zijn geheim concept wilde hij niet prijs geven, dat is iets voor aan den toog denk ik dan. Soit, met een binnenbandje (en een goed bommeke) was het euvel snel opgelost.

Op 10 augustus waren we slechts met drie, een overgangsweek zeg maar. Of was het eerder de overgang van zomer naar herfst? Op 17 augustus was bijna iedereen terug uit vakantie. Hans wilde nog wat knuffelen met zijn madam maar voor de rest toonden zelfs Denis en Steve paraat. Steve met een nagelnieuwe Big 7 van Merida, als twee druppels water dan die van Werner 🙂 nochtans niet bij dezelfde fietsenboer gekocht. Denis had wel wat last van zadelslapte en moest dus af en toe zijn sleuteltje bovenhalen. Of was het een reden om zich toch maar een nieuwe 29’er aan te schaffen? We zullen het vlug weten …

Wind, regen, modder, alles was terug aanwezig en we vonden het nog prettig ook …

Volgende zondag 9:00 uur aan de kerk, en voor diegenen die naar Spanje vertrekken, prettige reis.

Peter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.