Beste bikevrienden,

vredelievend doemde de kerktoren van Tangissart op. Mooi gelegen in de vallei van een zijrivier van de Dijle. Rondom mooie glooiende weidelandschappen en verscholen bossen. Een mooie streek, zeker eens langskomen om een wandeling te maken! Tot hiertoe het schaap, de wolf zat verstopt in een diepe put, van waaruit de noeste biker steeds weer omhoog moest. En nog eens, en nog eens, tot de 1000hm op ons GPS-scherm te voorschijn kwam. Een pittig tochtje !

Met dank aan Bart kan je hier een reportage zien! Let op de renners op 1:03 rara wie zijn het http://www.tvcom.be/index.php/info/sports/8369

Zondag 22 april blijven we in Vlaams Brabant voor 25, 40 of 50 km. Vertrekken doen we vanuit Haacht.

Samenkomst om 8.20u aan de kerk!

De thuisrijders dan, zou hij nog iets nieuws uit zijn GPS kunnen schudden? Terwijl Sven en Emily Houffa onveilig maakten, zochten we het wat dichter bij huis. Een bos die we nog niet hadden gereden, ergens tussen Bona en Reimenm, ja het bestaat, … zelfs een Brusseleir zou er zijn bloempot niet vinden tussen al dat groen!
Ook leuk om nog eens onze oppersmurf en Denis the Menace te mogen begroeten, maar die laatste liep alleen maar te zoeken naar een zekere Lindsey ??? Daarvoor moeten we wellicht een paar skilatten aanbinden. Enfin, toch nog een leuke rit bijeen gescharreld en met de broodnodige akte de présence op het einde, kon de dag niet meer stuk.
Volgende week moet ik echter passen, er is vandaag iets tussengekomen, ik leg het je later wel eens uit bij pot en pint.Dus tot binnen 2 weken wellicht …


Het KWB Weerde Verbruggelingen team.

En voor diegene die nu echt willen weten wie Emily is …ik ga de volgende keer naar Houffa denk ik 🙂

Een gedachte over “Wolf in schapenvacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.