Blijkbaar lag iedereen nog in zijn bed, om de Argentijnse kater door te slikken. We waren dus met 3 aan de kerk, Luc, Geert en ondergetekende, maar dat zou de pret niet drukken. Een 3-tal jaar geleden was Luc eens afgekomen met een weddenschap, en dat zouden we nu nog eens overdoen. De weddenschap was als je al zijn weggetjes kon herkennen hij een bak Trappist zou betalen, of zoiets in die aard. Nu springen ze in open water, of rijden ze met hun bike het meer in om elkaar uit te dagen … Ik had die track nog eens opgevist en wat variaties ingestoken.

Het ging dus van Weerde over Zemst-Bos, naar Humbeek, waar de SAS-bikers naarstig de 4-uren aan het voorbereiden waren. Over het oud vliegveld ging het dan richting Grimbergen. Een rit door het Prinsenbos, het Populierendal en zo de ring onderdoor. In Koningslo maakten we een nieuwe lus door wat lijkt op een nieuw aangelegde speeltuin, met veel hoogtes en laagtes. In de achtertuin van het Militair Hospitaal Koningin Astrid moeten er ook nog wat mogelijkheden zijn, staat genoteerd alvast. Onder de brug van Vilvoorde was het pas echt leuk vertoeven, met de doorsteek naar de Drie Fonteinen. Steile trappen bergaf en een prachtig park. Via het domein van Borgt ging het dan terug richting Weerde.

Twas eens iets anders, en niemand hoefde een bak te trakteren.

Zondag zijn het de Zomerfeesten en wordt er dus te druk gefeest om te rijden. Tot over een goede week dan maar, ergens aan de kerk om 9:00 uur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.