Met z’n drieën naar Tremelo – het ergste werd gevreesd na een zaterdagse drasj national, maar al bij al viel het mee… Enkele singletracks door het dennennbos, wat hoogtemeters rapen op de  hellingen in Gelrode & Aarschot en wroeten door het slijk op de Baalberg van Sven Nijs… Na een dikke twee uur stonden we weer aan de start – het trial parcours van plaatselijke held Iciar Van den Bergh (zie hier en hier) lieten we toch maar aan ons voorbij gaan – de burgerplicht moest nog vervuld worden!

Volgende week trekken we naar Overijse, voor een tochtje Dwars door Het Zoniënwoud! Nu het op de weg almaar frisser wordt, en het in het bos toch iets warmer is, lijkt het ons het ideale moment om dat volbloed carbon racepaard eindelijk wat rust te gunnen en met de modderfiets aan te sluiten bij het select clubje Weerdse mountainbikers? Afspraak zondag 21 oktober, om 8u20 onder de Weerdse klokkentoren!

Om af te sluiten, nog een tip voor een trip van onze Luc, die ondanks zijn verplichte rust toch op zoek gaat naar manieren om op de bike de grenzen te verleggen! De jaarlijkse clubuitstap zou wel eens een naaktritje kunnen worden in een West-Vlaams bos… en hopelijk zijn daar dan geen hellingen zo steil dat je met de kont tegen de achterband moet gaan hangen…

Een gedachte over “Balen op een berg…

  1. De zondag ook efkes op stap geweest. Fietsen gaat wel, al een geluk! Het was wel eenzaam zo alleen, dan maar een koerske tegen mijn andere ik gereden. Zondag komen we elkaar misschien tegen in het bos. Wij gaan daar een wandeling doen met de KWB.
    Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.