Drukke dagen & avonden gehad deze week 😕 maar beter laat dan nooit: een kort verslagje van onze eerste rit van het herfst- en winterseizoen!

Omdat de fietsdames enkele mannen hadden verleid, en er een hoop Weerdse bikers in het Zwitserse hooggebergte zit, werd er niet veel volk verwacht – maar toch: met vier man naar Gelrode. De weergoden hadden op zaterdagavond speciaal voor ons de hemelsluizen voor 24u gesloten, en de zon mocht af en toe ook nog eens komen piepen – uitstekend weer om te biken, en de paadjes lagen er onverwacht goed bij!

Johan koos na een lange zomerstop voor de kortste afstand, Jimmy deed het rustig aan op de 47km, en Dimi ging samen met mij voor de langste afstand – nu hij grotere wielen heeft moet hij minder op zijn pedalen stampen, hé. 😆  Na een dikke drie uur op de fiets was de spits er finaal afgebeten en spoelden we hem door met een beker donkerbruin vocht, op ’t terras onder een waterzonneke.

Zondag 22 september is de herfst al officieel een dagje oud, maar er wordt mooi nazomerweer (+20°C!?) voorspeld, dus weeral geen enkel excuus om de bike aan de haak te laten! 😈

We gaan eens wat minder bekend terrein betreden in Pepingen, waar de Bruski Challenge Mountainbike Tour plaats vindt. Tochten naar ieders kunnen & vermogen: 25, 40, 55 en zelfs 70km, met 280 tot 1000 hoogtemeters. Afspraak zondagochtend om 8u00 aan de Weerdse kerk.

Hier alvast een voorsmaakje van deze tocht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.