MTB Kampenhout

Veel man aan de kerk voorbije zondag, zo veel da’k ze niet heb kunnen tellen, maar ’t zouden er wel eens een twintigtal geweest kunnen zijn (om dan nog van de overlopers te zwijgen)!  😎

Eerst met de fiets naar de Kampenhoutse sporthal om ons in te schrijven: de meesten kozen voor de kortere afstanden, slechts een vijftal dappere zotten waren bereid de langste afstand te rijden.

De weergoden waren ons alweer gunstig gezind – van de voorspelde gietende regen hebben we tijdens de tocht niets gevoeld! De ondergrond daarentegen had de dag ervoor de volle laag gekregen, dus d’r lag een glad pelleke modder bovenop de paadjes… en Eli mocht dat al snel ondervinden: ergens ter hoogte van Veltem dacht hij dat de Weerdse bikers ook aan duathlon doen, en dook hij gezwind de beek in – gelukkig alleen de benen en voeten nat, dus we konden met z’n vijven blijven rijden. Nu ja, op een bepaald moment duurde het nogal lang vooraleer de vijfde er weer doorkwam, maar dat kwam alleen maar omdat Gilles zich comfortabel genesteld had in het wiel van een blonde deerne. 😆  We kunnen het hem niet kwalijk nemen, blonde deernes zijn een zeldzaamheid op onze toertochten!

Na nog even onze duivels ontbonden te hebben in het Hellebos, stonden we na een uur of vier weer aan de Kampenhoutse sporthal, net op tijd om te schuilen voor de regen én om de resultaten van de tombola te horen – helaas, weer geen fiets gewonnen… dus moeten we volgend jaar weer terug komen!  😎

Volgende week… Kampenhout

Volgende week wederom hetzelfde concept: met z’n allen rijden we deze keer richting Humbeek, om daar de 13de Parel van Brabant te gaan tijden, georganiseerd door de Sasbikers. Voor ieder niveau is er een afstand: 18, 30, 40 of 50km.

Afspraak zondag 10 november om 8u30 (!!!) aan de kerk te Weerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.