Een mistige zondagochtend, zo mistig dat we Raf niet zagen toekomen aan de kerk… hij kon maar net op de bus naar Overijse springen!

Eens ter plaatste kozen we met z’n allen voor de langste afstand, 66km, die ons onder andere dwars door het Zoniënwoud zou voeren, met eerst nog een omweg langs Huldenberg.

Onderweg deelde Bruno één van z’n grootste geheimen met ons… Bruno rijdt namelijk al zes (!) jaar tubeless, en reed zondag voor het eerst (!) lek! Na zes jaar nog eens een binnenband gebruiken, ’t was even wennen voor Bruno…

Onze KWB wandelvrienden zaten ook ergens in het Zoniënwoud, onder leiding van Luc Van Ingelgom. Hopelijk hebben ze de weg naar huis al terug gevonden? 🙂 Wij zijn ze in elk geval niet tegen gekomen!

Wie we wel nog tegen gekomen zijn, was een fotograaf, in de laatste kilometer, maar na een pittig tochtje was het blijkbaar moeilijk om er nog een glimlach uit te persen  😕 oordeelt u zelf maar…

Zondag 28 oktober doen we eens een andere provincie aan en trekken we naar St. Amands, voor de 13de mountainbike tocht van The Muddevils. Afspraak om 8u20 aan de kerk te Weerde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.