Beste Verbruggeling, KWB biker,Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons! Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk? Het kwb bestuur.
Thuisrijders gaan naar Bonheiden – Peulis
Beste Bikevrienden,
Ongeveer 15° kouder en 15 liter natter dan vorige week, en daarom werd besloten om het maar te houden op een gemakkelijk tochtje, met meer asfalt dan slijk, van om en bij de 37 km.
En hoe gemakkelijker het tochtje, hoe meer de grond werd gekust, Murphy zit hier voor iet tussen denk ik dan. Alleen de Stevey Wonder bleeft rechtop. Twee gingen voor de Be…erstraat (censuur) op hun zij liggen, en ondergetekende moest zo nodig links over zijn stuur een koprol maken… Ik weet niet of die straatnaam er iets mee te maken had?
Straks neemt men ons niet meer au sérieux, ’t is iedere week iets anders precies … 🙄
Handig is ook dat Natuurpunt er voor zorgt dat het een volledige work-out wordt, geen slecht woord over Natuurpunt natuurlijk. Niet alleen de benen bewegen, maar ook de armen. Op de fiets, van de fiets, fietsje over den draad, en zo een 5-tal keren. Daar moet je wel spierballen van krijgen. En bij 10° en miezerige regen helpt dit wel om warm te blijven.
Benieuwd waar we gereden hebben? De track vindt je hier.
Volgende week beloven ze beter weer. Wie gaat er mee? Laat het ons weten via de link hieronder : http://www.doodle.com/npx9nxsnrgfxpnsi

Groetjes, en bedankt aan de compagnie voor het gezelschap.
Peter

De globalisten gingen naar Halle-Zoersel
 Beste bikevrienden,
Oktober, stilaan gaat de zon zich verschuilen achter mooie regenwolken. Onze tracks krijgen de goudgele herfstkleuren, koperbruine bladeren dartelen vrolijk naar moeder aarde. Bij een plasje spat het water vrolijk op, om onze naaste buur een beetje te verfrissen. Het mooie weiland is nog enkel mooi van ver, maar heerlijk om door te ” stoemp..en”. Deze kan dan ook lekker smaken na de fietswasbeurt en ” bubbels”. Stoemp met boschampignons en varkenshaasje, ..een glaasje rode wijn, om de straffe voormiddagverhalen een beetje meer kleur te geven. Zouden onze vrienden van het geplooid stuur hier niet jaloers op zijn!
Van harte welkom hé mannen, steek maar een tweede “dikke” banden fiets in den ” otto”!
Kapellen is ons volgende doel . Laat je daar maar eens gaan op het 25 of 43 km parcours.  Het bike-fun oordeel voor deze tocht : 4 sterren , en als jij ook komt, is dit zeker een 5-sterrentocht.
Afspraak om 8.20u aan de ” Weitse” kerk.
Het Verbruggelingen, KWB team.

2 gedachten over “Eindelijk herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.