Beste Verbruggeling, KWB biker,Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders gaan naar Leest … om de mais en netelroute af te haspelen.

Wat een weer, 2 oktober en nog 27 graden, windstil en toch helaas maar 3 lokale bikers. De Jos en Dennis zaten te genieten van hun witte wijn, ergens in Duitsland, de Steven die had een spaak te repareren, en de anderen reden wellicht in Langdorp. We laten het niet aan ons hart komen en Kwinten, Hans en ondergetekende gingen er een rustig plezierig tochtje van maken van om en bij de 45km. En of het mooi was, bijna constant onverhard langs de maisvelden, zelfs soms in de maisvelden, tot in Leest, daar een bochtje richting Humbeek, het ’s Gravenbos in, en dan plotseling verschieten …Pamela met een reddingsboei in een telefoonkot ??? Nog iets te vroeg voor Halloween mijn gedacht. Toch een video-ke nemen voor het nageslacht dan maar, lachen was het wel.

Behalve dan de laatste kilometers, meters hoge netels, goed voor het bloed zeggen ze dan. Maar 40 van die bubbels is toch van het goede te veel.

Tot volgende week 9:00 uur in de regen? Geniet van onze escapades 🙂

Thuisrijders gaan naar Bonheiden – Peulis

Beste bikevrienden,

Wanneer ik de rol heb moeten lossen weet ik niet meer, wel nog een “vliegende” start genomen na de bevoorrading, maar algauw terug op m’n plaatske gezet! Daarna was er nog die ene klim, nog net niet uit de klikkers moeten komen, maar goed voor een mentale tik! De maten niet meer terug gezien. Toen was er al een HST vertrokken met 2 man aan boord en als chauffeur de ” Jo” die hier als het ware zijn speeltuin vond. Wat dan volgde was een lange Ă©Ă©nzame trip , niet wetende waar ik was of wat ik nog voor km moest afmalen. Want den deze had z’n contact met de sterren thuis op de keukentafel vergeten. Hij lag daar als een dode mus, eenzaam en niet wetende waar “hij” was. Want zonder batterijen is dit toestel zo hulpeloos als zijn baasje op zijn zwakke momenten! Eens zien wat de Peter daar vrijdag als oplossing voor heeft! (Info avond over GPS in “ons huis”)Zondag 9/10 trekken we naar Halle-Zoersel voor 25 of 45 km.
Het Verbruggelingen, KWB team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.