Thuis…

Wat een leuke verrassing om terug de Jos en Denis te kunnen begroeten aan de kerk te Weerde! De ene had wellicht de winter doorgebracht in een sporthal, terwijl de andere stiekem had liggen trainen tijdens de week 😆
Dus over fysieke condities en zo, dat kan je alvast niet meer gebruiken als excuus!

Het tochtje ging deze week richting Veltem Beisem, waar ik nog een onontgonnen stukje bos had gevonden. We moesten dan wel eerst het slijk van het Silsombos trotseren en mijn schoentjes zullen het geweten hebben. Tot aan het scheenbeen in de blubber! Volgens de Ronald heb ik aandelen in dit bos 🙂 Ok, ik geef toe, ik vind het daar een mooi stukje natuur, en we moeten zeker nog eens de aanpalende Molenbeekvallei proberen in de toekomst!
Het Kastanjebos daarentegen maakte veel goed, houtsnippers van begin tot einde. En toen voelde ik het al, mijn achterband bleef lossen, zelfs na een dubbele stop voor wat pompwerk, het mocht niet baten. Na een gevecht met een norse X-King, konden we verder. Echter na het kasteel van Buken stonden we voor een gesloten poort … Nog eventjes door het Liesbethbos in Kampenhout en dan zoef naar de chouffe :roll
Daarna te voet naar huis, want ik stond terug plat. Ik had nochtans niets gevoeld in mijn buitenband …
2013-04-28 15.01.27 2013-04-28 14.15.33

Volgende week zijn het bierfeesten, en daarom wordt er de zondag eens NIET gereden. Vraag me niet waarom, ik zou het begod niet weten …

Tot binnen 14 dagen dan maar.

Peter

Op verplaatsing…

Als je denkt dat mountainbiken vermoeiend is… ga dan eens met twee dolenthousiaste kinderen naar Disneyland Parijs! Geradbraakt ben ik – d’r zijn geen andere woorden voor…

Door mijn afwezigheid stond Dimi blijkbaar alleen aan de kerk, maar hij was toch zo vriendelijk om het volgende verslagje te maken:

Wie rijdt er mee naar Opwijk om de MTB tocht van Straf in Bergaf te gaan rijden?
Ine mine mutte is de baas, ik sta er alleen dus ben ik lekker eigen baas. Ter plaatse gekomen kunnen we genieten van een kidstoer 15km, 30km, 40km, 55km, 65km tot 100km ‘sjeizen’.
Ine mine mutte, ik kies voor de 55km, ni teveel hooi op me vork nemen.
Na smooth inrijden toch op toerental gekomen en de toerenteller liep mooi mee, ook geen slijk en modderrace als vorig jaar, dus dacht de laatste lus van de 65km als bonus te doen.
MAAR wat blijkt aan de kerktoren dat mijn kilomètrique kapot was, slechts 44km!?
Dan maar nog een kidstoer als extra op de middenste plateau geserveerd!
Dus na wat plezier kom ik aan 44 + 15 is …. euh …… 2DE ZIT !!!!

Komende zondag 5 mei 2013 gunnen we de friet- en hamburgerbakkers van de Weerdse Bierfeesten een ochtendje uitslapen… geen afspraak aan de kerk dus.
Op zondag 12 mei kan je op verplaatsing met ons mee naar Overijse (tochtjes van 25-35-50-60km) – afspraak om 8u00. Rij je liever thuis: afspraak om 9u00!

Een gedachte over “Het Kastanjebos van Veltem-Beisem

  1. Ikke wel, ‘k moet frieten bakken van 1.30 u tot 5.00 u . En dan zie ik het echt niet zitten om om 9.00 u aan de kerk te staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.