Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders reden naar Bonheiden
Ze hadden nochtans bewolkt weer voorspeld maar niks was minder waar. Ongeveer -2 op de fiets en een stralende zon. Benieuwd wie er allemaal wou meerijden? Bijna 8 man telden we 😉 eentje was er zowaar nog aan het ontbijten en moest nog opgevist worden. Met als resultaat, de groep al snel in 2 helaas. Nochtans, moeilijk is het niet hé, om 9 uur aan de kerk, en om 9:15 was ik reeds aan mijn 3de telefoongesprek bezig 8-O. Straks nog een blauwe tand in mijn oren? Ik geraak nu al niet meer vooruit van al die hightech op mijn fiets.Had ook een nieuwe draagbare monopod meegenomen voor de cam, maar je zal wel zien aan de video dat ik nog moet zoeken naar de juiste hoek 😕 Alle begin is moeilijk maar er is beterschap op komst, iets met een breedhoeklens van 170°, die ook schiet in 1080p 🙂 Misschien het begin van mtbweerde.tv? Wie zal het zeggen.En hebben we ook gereden? Uhmm jaja en twas verdraaid gezellig. Richting Bonheiden, dan het bos in tot in Peulis en zo terug. Koud in het begin maar het landschap warmde ons snel op, of waren het de trappers? En beestjes gezien? Jaja een hond of … twee en een eekhoorn.
Tot volgende week 9:00 uur aan de kerk !

De globalisten gingen naar …
Beste bikevrienden,

Oostmalle was ook dit jaar niets anders dan een paar grote lanen, doorkruist met hier en daar een trackske door een bos. Heerlijk om door te rijden, en…op onze tanden te bijten! Immers had één van onze leden gezworen om niet boven zijn 140 hartslag te komen, kwestie van karakter! Want met goede benen uw collega’s laten rijden! Met 31 hm is dit niet echt een bergrit, maar met de doortocht door Wechelderzande moest ik toch even aan de Franse alpen denken, niet dat daar de hellingen met besneeuwde toppen lagen. Maar met de herinneringen aan onze “stapvrienden” uit dat dorpje, kwamen toch mooie momenten boven van de vakantie in Aussois gelegen op een slordige 1500m.

Als de Sint niet meer tot ons komt gaan wij naar ginder. Op 22 jan. trekken we naar St Niklaas om aldaar ons kadoke van 30 of 5o km te gaan ophalen. Daar waar onze snelle man Rafke zijn eerste km reed , gaan wij op zoek naar zijn routs.

 

Het KWBWeerde, Verbruggelingen-team.

 

3 gedachten over “Op het randje…

  1. Je ziet ondanks de vooruitstrevende technologie, de top der top, is het toch het manneke dat het bediend dat alles bepalend is. Kunnen we geen vacature zetten voor zulks talent?!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.