Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders reden naar Tildonk
Een ritje naar Tildonk, dat had ik nog niet op mijn GPS uitgezet met als gevolg, tjah … een paar plaatselijke lokale lusjes werden ongewild toegevoegd. Over de beek springen, alleen in het veld als een verdwaald konijn die zijn hol zoekt, ja je kan het allemaal zien in de video :oops:Den Dimi moest ook zijn nieuwe Fukushima kousen uittesten, iets vanuit het Oosten tegen de natte voeten, wel ik ben benieuwd of hij het droog heeft gehouden ? Want plassen waren er genoeg, en dieeeepppppp. Gelachen werd er ook, vooral als ondergetekende de grond ging kussen en Geert zijn tandgaten liet zien :-)En dan de rit, ik vond hem zeker geslaagd, al was de wind soms een spelbreker. De plassen en de modder, tjah sommige vrouwen geven daar geld voor en wij konden gratis genieten, wat een luxe.

Bedankt aan de fijne compagnie, en aan onze nieuwkomer Werner. Ik hoop alleen maar dat hij van die halve zotten geen trauma heeft overgehouden, anders zien we hem nooit meer  🙄 ?

Tot volgende week, misschien met nieuw speelgoed ?

De globalisten gingen naar …
Beste bikevrienden,
spoken beste vrienden, als nuchtere geest geloof ik daar niet in. Maar sinds enkele weken gebeurt er toch iets raar. Bij het vertrek aan de kerk op zondag weten we toch met hoeveel we in de otto’s kruipen. Bij aankomst op de plaats van vertrek komt hij eraan, stil en ongedwongen. Soms zit hij in je wiel , en dan plots is hij weg. Aan de bevoorrading komt hij juist voor je het bekertje drank wil nemen, het voor je ogen weggraaien. Het enige dat je soms kan zien is de grimlach. Met een beetje spijt voor hetgeen hij moest achterlaten thuis, maar met de pretoogjes voor wie na de modder op hem wacht!! En dan plots is hij weer weg , god weet waarheen. Of toch niet?

Misschien nu zondag 29 jan. Dit voor een tochtje rondom Brasschaat voor 30 of 43 zuigtoppenrijden. Zien we het spookje terug of …mijne wekker!!!!


Het KWBWeerde, Verbruggelingen-team.

Samenkoms om 8.20u aan de kerk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.