Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders reden naar Haacht
We hoopten op ijs, maar we kregen vette bagger, die onzen bike al vlug een paar kilo zwaarder maakte. Dimi had voor een route gezorgd, maar die behoefde toch nog wat sleutelwerk en dus maakte ik er een comboke van met eerder gereden tracks in Haacht. Alleen, waar was Dimi? Of wist hij dat dit verzopen moeras een kwel zou worden ? Nog nooit heb ik zolang moeten spuiten om dat stuk metaal terug wat proper te krijgen. Enfin, plezant was het wel, en de wind van de voorbije weken had er voor den Tom een grote speeltuin van gemaakt. Boompje hier, boompje daar, en zelfs een exemplaar waar je op de stam kon rijden. Helaas, op dat moment was de batterij van de camera al op _____________ want het had zeker nog een paar mooie bloepers opgeleverd 😯
Volgende keer weet ik wat gedaan om dit te omzeilen. De eerste beelden kan je hier alvast bekijken.PS : De volgende 2 weken ben ik er niet en ga ik het witte goud opzoeken, dat maakt minder vuil 😆

Indien het filmpje hier niet goed afspeelt bekijk je het best op
http://youtu.be/oiTJXZDcF_g rechtstreeks in 720p.

De globalisten gingen naar Brasschaat.
Beste bikevrienden,na de soep, wacht je een parcours waarvoor je naar Brasschaat rijdt. Niet dat het daarvoor een trajact is voor de sponsors van ” Jan de Nul”. Met de anti-tank  grachten hebben ze daar een prachtige aanloop naar het militaire domein. Een plasje moet je er echt gaan zoeken. Wij hebben ook wel een ” Peter” bij, maar dan zonder orientatie-apperatuur. En die volgt ook wel de pijltjes om niet te verdwalen. Soms handig !!!! De paadjes doorheen de heide en de zandstroken deden ons al dromen van een lekkere luie zetel….een frisse pint …en de triomftocht van ” koning” Albert.

Nu zondag trekken we naar het hoogste Brabantse punt, vanaf 100m hoog is het daar nog enkel bergaf voor 29,39 of 49km noppenbandenrijden  . Om 8.20u komen we samen om naar Pellenberg te vertrekken. Allen daarheen!

Het KWB Weerde Verbruggelingen Team.

8.20u voor de verplaatsing. 9 uur voor de ” avonturentocht”. Steeds en zoals altijd aan de fiere klokkentoren.

2 gedachten over “Baggerwerken Verbruggelingen

 1. Meneerke Peter,

  als ik mijn track nazie dewelke op gpsies is gemaakt heb je wel veel gesleuteld hoor en niet met een ringsleuteltje maar een grooote moersleutel.
  Ik had de indruk wel wat asfalt er in te hebben voor de recup maar you go all the way -- échte beautyqueens met al dat gewenste slijk !!!

  1. Ja Dimi, ik moet mijn naam van avonturier hoog houden hé 🙂
   Jammer dat je er niet bij was, maar je kan hem nog altijd eens narijden hé.
   Het bosje vond ik trouwens subliem!
   Groetjes,
   P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.