IMG_7565Na vele maanden plannen & vergaderen, twee dagen lang pijltjes
ophangen en bordjes plaatsen, soep maken, tafels klaarzetten, de Westmalle van ’t vat aan de tap aansluiten en ga zo maar door, was het voorbije zondag eindelijk zover: 99 medewerkers stonden klaar om een grote hoop bikers te ontvangen voor een tochtje Dwars door d’Hel van Weit!

IMG_7431Terwijl de parkeerwachters al post gingen vatten en aan de inschrijvingstafel de laptops werden opgestart, wreven enkele Weerdse bikers de prut uit hun ogen, staken ze de koplampen aan en verkenden ze een laatste maal, in het donker, het parcours.

IMG_7722Dat parcours lag er heerlijk bij – waar het vrijdag en zaterdag nog hier en daar wat drassig was, had de wind flink zijn werk gedaan en was alles voldoende opgedroogd! De fietsen werden niet noemenswaardig vuil, en alle technischere stukjes waren veilig en vlot te rijden – geen hel dit jaar, maar een hemel van afgelegen veldwegen, bosdreven en lekkere singletrack!
En hoe groot was die “hoop bikers” nu? Wel, ze waren welgeteld met 1194! En dat ze van het nieuwe parcours en onze uitstekende omkadering genoten hebben, kan je hier lezen: http://forum.mountainbike.be/viewtopic.php?f=2&t=135455