Beste bikevrienden,

ijskoud, maar vol goede moed vertrokken naar Pellenberg. De handen en voeten goed ingevreven met kamelenvet om deze tocht toch maar goed te doorstaan! Mutsje goed, helmpje goed en dan… niets meer. De aandrijving van ons stalen ros bevroren. Geen nood, eventjes gaan inschrijven, fietsje tegen de verwarming en wijlie aan de koffie. Na een kleine test dan toch vertrokken om na 3 km te trappen , geen snelheid te maken, en noodgedwongen te voet! Geen “hoogste punt van Brabant” rit maar de korste tocht ooit. Onze fietsenmaker zal weeral content zijn, ons ” visa” kaart iets minder.

Als we de rekening kunnen betalen, en ons rijwiel terughebben gaat het Zondag 12 feb. richting Heverlee. Hoogtemeters genoeg op het 23, 35, 45, 55 of 65 km parcours. Na het ijsvrij maken van onze autoruiten zien we elkaar om 8.20u onder de kerketoren. De plaatselijke baggeraars om 9u.

Het KWBWeerde , Verbruggelingen-team.

 

Een gedachte over “Van korte duur!

  1. Ik ben hamburgers gaan bakken op het schoolrestaurant, die bakplaat gaf tenminste nog een beetje warmte, en het was nog een nuttig werk ook, de hongerigen spijzen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.