Thuisrijders reden naar … Het Plantsoenbos

_MG_1040Maar liefst 12 man aan de kerk. Dimi probeerde zijn opgewaardeerden bike en enkels, Jimmy ruilde zijn krom stuur in voor een plat stuur, en Vincent had nieuwe Swalbe sloefkes voor op zijn fietske. De bosanemoontjes stonden in bloei dus wij naar het bos in Kortenberg. Prachtig rijden daar, slingeren tussen de bomen en af en toe omhoog. We vonden zelfs een verlaten plas die ons bike toch nog wat onder de modder moest steken.  Volgens een “local” waren de blosobordjes in het bos alleen maar voor joggers, … tssss. Dat kon de pret echter niet drukken. Langs het witte kinderbos terug naar huis en genieten van de lentedag. Het was weer zalig.

Volgende week moet ik passen en de week nadien serveer ik hamburgers op de bierfeesten. Efkes calorieën bijsteken om er die dan terug af te rijden.

Uitrijders… Haacht

_MG_1035De kiekens kwamen nog maar net van hun stok, maar Raf en Bart zaten al op hun zadel – eerst grotendeels langs de vaart naar Haacht, ditmaal zonder dopingcontrole 😈 te Kampenhout-Sas -om daar de TT van 57km te rijden. Langs kurkdroge, zelfs stoffige veldwegen en jaagpaden vlogen we – de snelheidsmeter ging vlotjes boven de 25 km/u – van speelbosje naar speelbosje: veel draaien en keren, en ook al eens een metertje of tien steil de hoogte in. En jawel, zelfs in Haacht was er een klim die ons van de fiets dwong 👿  – onverwacht steil, wat zand en slecht geschakeld, en zo dwingt een platte pannenkoek zoals Haacht ons toch tot enige nederigheid!  😳

Bart

Volgende week…

Volgende week zondag 26 april gaan de uitrijders naar Cuesmes voor een tocht (20-31-44-57-64-75-85km) over mijnterrils, met een dikke 1200hms op de langste afstand. Afspraak om 8u00 aan de kerk te Weerde.

De thuisrijders spreken zoals gewoonlijk af aan de kerk te Weerde, om 9u00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.