Na weken van sneeuw & modder, eindelijk nog eens een droog weekend – weliswaar koud, maar als het zonnetje kwam piepen, best te doen! Weinig interessante tochtjes op paaszondag, dus stelde Dimi voor om Weerde – Holsbeek – Weerde te rijden.

Geen andere gegadigden om 8u00 aan de kerk, dus Dimi en ik onder ons twee op stap. Zou het aan mijn vroege 1 aprilgrap gelegen hebben (alsof ik niet zou weten dat men bij het veranderen naar zomeruur de klok één uur vooruit draait 😈 ) of had de kortere rit onder deskundige leiding van Luc meer succes?

Weerde – Holsbeek – Weerde, dat is 25km opwarmen langs de vaart, het 35km lange MTB parcours te Holsbeek rijden – met de nodige klimmetjes en een paar leuke afdalingen – en dan de conditie aanscherpen (of op de proef stellen?) door nog eens 25km terug te bollen (met tussenstop bij een Wespelaarse bakker om een mattentaart naar binnen te werken). Lang geleden dat de paadjes er zo goed bij lagen: ’t is een leuke, lange & rustige rit geworden – meer dan vier uur genieten op de fiets, niet te veel kuiswerk, en dus meteen klaar om onze paasmenu naar binnen te werken!

Volgende week zal er ook weer alleen een thuisrit op het programma staan, maar omdat het zaterdagavond wel eens laat zou kunnen worden, vertrekken we met z’n allen om 9u00! Naar waar & hoe ver, dat zou wel eens zaterdagavond bedisseld kunnen worden…

3 thoughts on “Weerde – Holsbeek – Weerde

 1. Veel volk aan de kerk! Wel veel met kromme sturen en korte rokjes.
  Ikke op stap met Geert en verloren zoon Jimmy, zoon van de Gerrit.
  Goe tochtje , een beetje hoogtemeters gezocht en gevonden.
  Luc.

 2. Of ne goeie chocoladekoek met pudding !
  Dewelke de benen enkel nog maar lomer maakte en de darmen deed werken 🙂
  Paasmenu, nee dank je wel Posse Leest-menu gehad !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.