IMG_20130404_132651

Voor de mensen die niet echt mee zijn, Tom rijdt nu als eerstejaars MTB bij de nieuwelingen, en dit zowel in Vlaanderen als Wallonië. Tussen het groot geweld dus!
Zijn entree heeft hij zeker niet gemist met telkens een 4de plaats!
Proficiat Tom, en straks komt die podiumplaats er zeker! 😛

Uitslagen van de voorlopig gereden wedstrijden in 2013:

Enkelen citaten die van het web werden gehaald, en dit mbt de gereden wedstrijden :

bron > Joren Alleman na Ottignies : “De eerste ronde reed ik in vijfde stelling samen met Tom Van Ingelgom en Emiel Verhulst. Toen Tom plots een versnelling plaatste moest ik passen en even later moest ik ook Emiel laten rijden. Ik besloot mijn eigen tempo aan te houden en zo reed ik als zevende over de meet.” 

bron > Mountainbike.be schreef het volgende na Thieusies : “In de nieuwelingenwedstrijd trok Louis Jamin aan het langste eind. Remy Cara en Pierre De Froidmont zorgen voor een volledig Waals podium. Met een vierde plaats maakte eerstejaars Tom Van Ingelgom, vorig seizoen vaak dominant bij de oudste aspiranten, een meer dan geslaagde entree.”

bron > Joren schreef het volgende na Pepingen : Intussen was Tom Van Ingelgom
ook komen aansluiten en Leonard Van dessel hing eveneens in mijn wiel.  We hingen terug op korte afstand van de koplopers en in de 2de ronde reed ik op de
weg opnieuw het gat dicht op de kopgroep.  We hingen terug met 7 samen bij het ingaan van de volgende ronde. De Zwitser Jacobs nam het commando over en probeerde het tempo in de lucht te jagen. Opnieuw had ik het moeilijk om aansluiting te houden. Met z n drieën waren ze aan het wegrijden ( Jacobs – Niels Derveaux en Andries Baert) . Op korte afstand volgde Stijn Siemons en Tom Van Ingelgom en dan op een handvol seconden zat ik in het derde groepje met Leonard Vandessel in  m’ n wiel. We speelden zowat haasje over , maar kwamen geen meter dichter bij het groepje Stijn en Tom.”

Je kan op de linken klikken voor het volledige verslag van die mannen 😎

Foto’s kan je ook hier bekijken : foto’s

 

3 gedachten over “Hoe zou het met ons Tommeke zijn ???

  1. Dag Peter,

    dank je voor dit kort verslag, zo weten we waar onze kleine ‘grote’ held uithangt en presteert. Het was er windstil rond hem maar dat is meestal goed teken hé 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.