Na een aantal weken van een iets mindere opkomst stond er op zondagmorgen veel MTB geweld tussen al dat schoon “Verbruggelingen” volk. Véél volk voor héél de wielerclub trouwens, samen met alle andere “afdelingen” zal er een kleine 60 man en vrouw op het fietszadel zijn gekropen!

Wijlie dan op stap , eerst op automatische piloot richting Meise om aldaar toch een paar nieuwe hellingskes te ontdekken. Wat eerst bergaf ging bleek later toch flink naar omhoog te gaan. Langs de “duivelsschuur” en het kapelleke van “Amelgem” gesjeesd om een beetje cultuur en spannende verhalen op te doen. Voorbij de kerk van “waar ligt dat?” Ossel om onze aardrijkskunde op te waarderen. Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Volgende zondag om 9 uur voor een nieuw verhaal? Misschien niet voor mij wegens tegeltje-klop in de badkamer. Die van ons wil een nieuwe douche en wat doet een mens dan???

De uitrijders gaan naar Aarschot voor de 34ste toertocht (20-40-50-70km) georganiseerd door de Goorbikers. Benieuwd of die mannen hun naam niet gestolen hebben, en we daar door de gore modder gaan mogen klieven? Afspraak om 8u00 aan de kerk te Weerde.

Vergeet niet: het wordt zomeruur! Ga zaterdagavond een uurtje vroeger slapen en zet de klok een uurtje vooruit om op tijd aan de kerk te staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.