Omdat er een aantal bikers nog op verlof of nog maar net terug was, en er een logistiek probleempje was, werd er op de laatste nipper besloten de tocht te Schilde te laten voor wat ze was, en een lokaal tochtje in te lassen… door een late afzegging wegens ziekte werd dat een eenzaam ritje op de weg – maar geen erg, niets beter om de zware benen los te rijden na een lange autorit de dag ervoor.

Soit, na een weekje Winterberg, ben ik er weer klaar voor om jullie mee te tronen naar Gelrode, voor een tochtje van 25, 45 of 60km over de Hagelandse heuvels! Naar het schijnt zou het deze week niet meer regenen: het zou dus wel eens een redelijk droog ritje kunnen worden onder een waterig winterzonnetje – komt dat tegen, zeg! Dus, geen reden meer om de afspraak op zondag 24 februari om 8u00 aan de Weerdse kerktoren te missen! Logistieke problemen zullen er alvast niet zijn.

Een gedachte over “Logistiek probleempje…

  1. ik heb dan maar mijnen 29′ ner getest met de thuisrijders. Die van ons schrok zich een bult als ik in terug in bed kroop om een uurtje later te vertrekken…..maar noem ik …Oscar …en dan dat standje!!!! Enfin, ik heb mijnen 26’er kunnen wegsteken!!! MAAR WIE GAAT ER HIER OP STAP MET NE GROTE !!!!
    Ne kleine,
    Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.