Tussen 14 november en 13 december bieden we jullie dus de mogelijkheid om ons parcours te rijden: overwegend vlak, met afwisselend zand- veld- kassei en boswegen en voor de liefhebbers van zand en tandengeknars via de waterlijn van het witte zandstrand … een 8km lange track door het prachtige Sport Vlaanderen domein te Hofstade.

Inschrijving –> Selecteer hier een datum en je timeframe!

De organisatie is dit jaar niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen.
Kies een tijdslot waarop je het parcours wil rijden, en koop voor € 2.5 per persoon de track aan, met een maximum van 4 personen per groep en 200 personen per tijdslot. Er is geen vaste startplaats en geen omkadering – je kan starten waar je wil. Om geen onverhoopte ophopingen te veroorzaken, vragen we jullie om het parcours te rijden tijdens het aangeduide tijdslot. We rekenen op jullie medewerking en gezond verstand!

One thought on “MTB EXPERIENCE: De 25ste editie van onze veldtoertocht Dwars door d’Hel van Weit presenteren we in een uitgeklede maar Coronaproof versie!

  1. beste mtb weerde
    van mij krijgen jullie 5sterren voor de goed georganiseerde toertocht ondanks 2 leke banden en een valpartij op het asvalt

    de vriendelijke groeten van een eppegems marathoner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.