Om 9:00 uur slechts 4 man aan de kerk, en het moet gezegd, velen hadden hemel en aarde moeten verzetten om hunzelf te motiveren uit hun bed te komen. Met de regen die er gevallen was de laatste dagen, geen cadeau. Dan maar een kort ritje van 35 km.

Aan de molen in Weerde kwam een 5de persoon aansluiten, maar nog niet aan het Rubenskasteel en de 5de persoon was alweer verdwenen. Van Houtem ging het richting Floordambos, en in Steenokkerzeel werden alle akkers doorkruist. Meer plassen dan aarde, meer modder dan weg, meer glijden dan rijden, het heeft soms zijn charmes. Van Nederokkerzeel naar het gekende Silsombos, waar we efkes door de kruin van een omgewaaide boom onze weg terug moesten zoeken, om eindelijk wat asfalt te vinden. De Meerlaan in Berg, bij normaal weer al een uitdaging, nu een ware krachtpartij. Nog een kleine inspanning en dan veilig thuis. Aan de Barebeek trok Geert echter zijn ketting aan flarden, en dacht al direct om het thuisfront te bellen. Zo niet hé Geert, kleine akkefietjes lossen we blindelings op … vooral na de perfecte akkefietjesavond van de vorige week!

WP_20160207_11_30_59_Pro[1]

Slepende schijfremmen, spartelende derailleurs, geplooide schakels, maar een toffe rit 🙂

Nu, als ik kijk naar de weersvoorspellingen voor komende zondag, vrees ik dat we een weekje zullen passen en het materiaal wat sparen!

Groetjes,

Peter

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.