* Wij hebben 55km genoten van deze TT.
Dikke proficiat a d organisatie voor deze super georganiseerde TT we hebben gezocht maar nergens een ‘mankement’ te bespeuren. Zelfs de weergoden waren ons goed gezind, buiten wat gemiezer geen noemenswaardige regen gehad. Door de regenval van de voorbije nacht was het best een pittige tocht…en het domein Hofstade is ook een mooie/leuke meerwaarde!
Tot de volgende!

* Alles zijn we tegen gekomen, slijk, her en der een plas, regen, de zon, anders zou het geen hel zijn, hoe vettiger hoe prettiger zou ik zeggen. De seingevers waren zeker een pluspunt, zeker en vast tot volgend jaar

* Zo’n moddertochtje is eens leuk, merci !

* Met de fiets ingesprongen in Kampenhout , en daarna terug naar huis. Totaal een 64 Km. Ondanks de vele regen een mooi tochtje. Gebruik gemaakt van alles wat er ind e omgeving ligt. Thx ook aan de seingevers op enkele oversteekpunten. Leuke zondagochtend, goede organisatie!!

* De 58 km gereden; proficiat aan de organisatie voor de mooi uitgestippelde rit
Ondanks de hevige regenval in de nacht zat/zond lag het parcours er goed berijdbaar bij; soms grote plassen, maar je had een harde ondergrond.
In de vele bostracks was het al bij al goed rijden; meestal een dun modderlaagje bovenop de paden; af en toe een zwaarder stukje, maar nooit echt baggeren.
Op het domein van Hofstade was het “treintje rijden” door het “draaien en keren – op en af” van de slingerende single-tracks in combinatie met de vele bikers.
De zandstrook van het strand kunnen doorploegen tot op de harde rand tegen de waterlijn, maar terug eruit geraken lukte net niet; de laatste meters te voet moeten doen.
De finale kilometers richting het einde van de rit kon ik ook best smaken; geconcentreerd blijven op de slingerende bospaadjes deden me vergeten de resterende kilometers af te tellen en plots was het einde van deze mooie tocht in zicht. Mijn Garmin gaf 57,7 km weer.
Aangesloten aan de rij wachtenden aan de afspuitstand en door het aanwijzen van een beschikbare slang door de organisatie niet echt lang moeten wachten alvorens ik mijn fiets en mezelf kon schoonspuiten. Meer dan voldoende druk op de waterstraal en de modder die grotendeels zanderig is liet zich heel makkelijk wegspuiten.

*Heb samen met met zoon van 8jaar en zijn cyclocrossfiets 34km gefietst. Het was over goed berijdbaar en zijn overal goed boven geraakt. Het was plezant op om eens door de modder te klieven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.