Weinig interesse bij de thuisrijders voor de tocht in Scherpenheuvel… dus besloten ze aan te sluiten bij de thuisrijders. Van de usual suspects geen spoor, maar aan de kerk stond toch een man of acht te wachten… de “mannen van de baan” hadden de smalle bandjes gewisseld voor de brede noppenbanden!

Luc was er ook, en had het lumineuze idee om een tochtje te maken richting Fort van Walem – één van de “mannen van de baan” was de Luc zijn oren daar al weken voor aan ’t afzagen 🙂 maar ja, diene platte 🙂 had gehoord dat het zou regenen, maar was vergeten naar buiten te kijken, waar het zonnetje lekker scheen! Allee, enkele telefoontjes, wat lokale tracks en één lekke band later kwam hij dan toch aangestoven! Onder deskundige leiding van Luc reden we achter Mechelen van het ene boske naar het andere, met af en toe een stukske dijk of jaagpad om wat op adem te komen. Alvorens in De Rut te belanden, sloten we deze knappe tocht af met de alom gekende maar nooit vervelende lus in ’t domein van Hofstade.

Zondag 29 november gaan we weer met z’n allen samen op pad: we verkennen, aan rustig tempo, het vernieuwde parcours (50km & 58km) voor de 20ste Dwars door d’Hel van Weit. Afspraak om 9u00 aan de kerk te Weerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.