Beste Verbruggeling, KWB biker,

Zoals vorige week al laten weten, op 1 Mei kan je hoogtemeters komen zoeken in Bastenaken. De KWB zit daar op weekend en we mogen hun kasteeltje gebruiken om ons om te kleden.

Hiervoor bestaan 2 mogelijkheden:

1: Gans het WE mee, vanaf vrijdagavond tot zondagnamiddag. Inschrijven verplicht via jan.marleen@hotmail.com. Inlichtingen via de link in het bericht van vorige week.

2: Vertrek zondag 1mei om 8 UUR aan de Weerdse kerk om met de wagen tot Bastenaken te komen, waar we om 10u aan de tocht beginnen. Om 13 uur kan je dan voor €6 aanschuiven aan tafel voor een middagmaal. Let op! Graag iets laten weten voor 24 April op mailadres lucvaningelgom@hotmail.com .

Nu zondag 17 April laten we de kalender even langs de kant. Daar we op 1 Mei al met den “otto” naar ” Ardennenland” rijden, gaan we niet al te veel auto-km doen, en zoeken we een toereke in de buurt. Iemand een voorstel?

Vertrek om 8.30u aan de kerk.

Het MTB team.

3 gedachten over “De kalender..PFFF !

  1. Wat denk je van de tocht te Rillaar waar we op MTB Ha8 een kaartje van hebben gekregen en anderzijds is er een veldtoertocht te Waasmunster

  2. Ik stel voor van om 8.30 aan de weitse kerk te vertrekken om dan op een rustig tempo onze 58 km tocht af te malen. Eventueel in 2 groepen voor minder km.

  3. Pingback: URL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.