Na anderhalf jaar tot de constatatie komen dat er zelfs verborgen paadjes liggen in Weerde die we nog niet hadden gereden. Straf, heel straf, en dat zelfs bij het starten achter het clubhuis. Nog straffer!

Dat was het begin van een tocht vol modder, maar oh zo zalig, richting Nieuwenrode dit keer. Dat was trouwens al een tijdje geleden, en mijn enige compagnon Werner had die nog niet afgehaspeld. Waar zat de rest eigenlijk, of zijn die stiekem in de week aan het oefenen? Of wachten die tot Hans weer paraat is? Die laatste is trouwens al goed aan het rijden precies, 30 km Bonheiden, goe bezig. Hopelijk komt alles goed! Soit, ik denk dat ik na deze tocht toch eens ga kijken voor Gore-Tex kousen, want op een bepaald moment was zelfs het groot tandwiel niet meer te bespeuren in die plassen. Fun was het wel.

Weten waar we gereden hebben ? http://www.gpsies.com/map.do?fileId=tedwgcugexwycgvd

Tot volgende week.
Peter

2 gedachten over “De verborgen paadjes in Weerde

  1. Hey Peter, had je mee met onze tandem in opwijk moeten zijn, je zou om je moeder hebbengeroepen!!
    Een tip . ik zou gaan niet voor goretex maar voor sealskin en je hebt deze ook met schapezol voor een wolf als gij in schapevel!!!!!

    1. Ja die bedoelde ik eigenlijk, ik dacht dat dit een Gore-Tex membraan was dat die gebruikten maar ik kan mis zijn natuurlijk :-). Moet ik dringend op mijn verlanglijstje zetten! By the way, ik vrees dat ons moeder mij niet zou horen zunne, die woont 125km ten westen van mij 🙂
      Merci voor den tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.