Beste bikevrienden,

na een tiental jaren  gidsen, begeleiden en goede raad doe ik een stapje terug. Van elk moment heb ik genoten , genoten van elk putje, single-track, modderstrook en boswegje. Ook jullie gezelschap, luisterend oor, goede en flauwe moppen waren hartverwarmend,  gaven de moed om er steeds mee door te gaan. Vanaf volgend seizoen, begin september, gaat Bart Decadt het van mij overnemen.  Een prima kerel met een pak ervaring!  Je wedervaren, goede en slechte momenten op de toertochten kan je dan ook door het oog van de marathonman op deze blog terugvinden.

Stuur niet je kat op zondag maar ga op stap met bart … !

De fiets gaat natuurlijk niet helemaal op slot. Regelmatig zal ik nog verschijnen op een tochtje hier of daar of kan je me terugvinden op zondagmorgen 9u met het “thuis” team. Verschijnen bij de warme bakker zal ik ook , lekkere croissants en pistolets, een fruitsapje en “bubbels”!  Die van ons… zal content zijn!

Bedankt mannen voor de fijne jaren en prettige vakantie.

Luc.

 

7 gedachten over “Die van ons….

 1. Degene die echt moet worden bedankt ben jij zelf Luc. WIJ hebben het meest geleerd en genoten. Hopelijk tot nog heeeel dikwijls, op of naast de fiets.

 2. Luc, bedankt voor de vele jaren van hard werk! Bedankt om er bijna ELKE zondagochtend te staan! Jij hebt Weerde en omstreken leren biken…
  bedankt,
  Ronald

 3. Bedankt Luc voor het doorgeven van een MTBmicroob die starte op de “Start To Mountainbike”. Ik geniet er nog steeds van en hoop je nog veel te mogen begroeten.
  Bedankt voor alles,
  Peter

 4. Dedju, nu heb ik niemand meer om zondag eerst uit te startblokken te laten schieten om dan na 10 à15 km zijn lont te zien uitbranden om hem daarna met een flits voorbij te steken!! Ik wordt er weemoedig van, Luc kom teruuuuuuuuuuuuuuuuggg!! 🙂

  Cu, geniet van je pensioen en je artritis ……..
  Dimi mtb

 5. Ik heb met de starters maar 1 seizoen meegereden maar het blijft een onvergetelijke ervaring, veel geleerd, ook afgezien maar vooral genoten. Bedankt Luc ! anita

 6. Dag Luc

  10 jaar geleden ik weet het nog heel goed, ik was lid geworden van de Verbruggelingen op de weg maar ik was geen echte MTB. Toen het winter werd ben ik eens komen meerijden met jullie, het was echt heel leuk ik werd direct opgenomen in de groep. Ongelofelijk hoe jij dit allemaal klaarspeelde er was voor ieders wat wils voor de rappere of de iets tragere iedereen kwam aan bod.
  Ik was altijd een tevreden man na een MTB tochtje met jou.

  Thanks en tot op uwe velo

  Luc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.