Thuisrijders… Biken voor Mali

Het zijn duivelse tijden, maar ondertussen weten we allemaal dat we goed zijn weggekomen daar in BraziliĂ«. Even een weekend zonder de bike voor de “uitrijders”: deze waren hun garage aan het verkopen, zaten achter de boeken, of deden eens iets anders dan biken – hun Belgische driekleur verplicht buiten hangen bijvoorbeeld, of zich te goed doen aan gastronomische lekkernijen die een zegen zijn voor de smaakpapillen, maar niet voor de benen de dag later… DSC_0785De thuisrijders echter reden voor het goede doel Mali in Zemst-Laar. Dit jaar moesten we niet naar de start rijden want de pijltjes stonden in onze achtertuin, handig is dat. Ook de track langs De Zenne was geen onbekend terrein en Zemst-Laar had het zelfs aangedurfd de heuveltjes in Zemst mee te nemen in de track. En het moet gezegd, ze waren te rijden, en het was nog fun ook. Voor de rest zorgden de harde akkers voor een lekker gebots tussen de bips 🙂

Volgende week…

Volgende week gaat Peter rijden in Oud-Heverlee. Daarvoor hebben we toch een kleine autotrip nodig. Diegene die willen meegaan verwacht Peter zondag 22 juni om 8:45 aan de kerk. De extra fiets die Peter kan meezeulen is al opgeeist door Hans. First come, first served, natuurlijk. Normaliter zijn we rond 13:00 uur terug in Weerde na een leuke rit met wat hoogtemeters.

Bart gaat naar MalmĂ©dy om daar, in wat waarschijnlijk ideale omstandigheden zullen zijn, de Raid des Hautes Fagnes (64km) te rijden: de MTB marathon (64km/1925hm – 92km/2580hm – 116km/3130hm)  bij uitstek in BelgiĂ«, volgens de organisatoren – of dat echt zo is, zal Bart volgende week weten te vertellen. Als er geĂŻnteresseerden zijn om mee te rijden: vertrek ten laatste om 7u45. Laat wel iets weten via mail: bart.decadt@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.