Met z’n drieën (Dimi, Jimmy en ik) vertrokken we voorbije zondag naar Overijse. Aangezien we nog een beetje gebroken waren door de hobbelige wortelpaden & hoogtemeters van Les Cimes de Waimes, reden we een rustig tempo… alhoewel, bij Dimi ging het er niet zo rustig aan toe: zijn achterwiel zwabberde van links naar rechts! Korte inspectie van de fiets… De Cime’kes van Waimes hadden niet alleen het manneke zwaar belast, maar ook de fiets! Kaderbreuk, en de noodlijn bellen was de enige optie… Maar niet erg, Dimi’s vrouw was zeer content, want speciaal voor moederdag was hij een paar uur vroeger thuis… ze moest hem dan wel zelf komen ophalen!

De tocht verder gezet met z’n tweeën, en ’t was alweer een mooie organisatie: pijltjes genoeg, nergens verdwaald, en de mooiste stukken waren goed verdeeld over ’t parcours. Ook aan hoogtemeters geen gebrek: 900hm op 55km, toch weer een goede klimtraining. Bovendien waren de weergoden ons ook nog redelijk goed gezind – de regensluizen bleven toe, slechts enkele druppels kwamer erdoor.  😀

Volgende week is er weer een lang weekend, en zijn er verschillende opties:

  • Zondag 19 mei, vertrek 9u00: plaatselijke tocht
  • Maandag 20 mei, vertrek 7u30: Ardennes Trophy (50, 70 of 90km) te La ReidTheux (provincie Luik)

Ik rijd op maandag de Ardennes Trophy, dus zondag rustdag. Stuur mij een email of laat hier een berichtje achter als je mee wil.

Geen idee of er zondag iemand naar Wolfsdonk trekt (Raf licht geblesseerd door zijn pedaal, en Dimi zit met een gebroken fiets) – indien wel, laat dit hier dan weten door een berichtje achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.