wegens het nog altijd niet klaar van mijn moddermachien ga ik voorlopig op stap met de fitnes-bike. Soepel rijdend op de asphalt stroken en verteerd ook nog een stukje grind of dolomiet. Daardoor laat ik me soms verleiden om toch even echt off-road te gaan. Niet altijd een goed idee om met op 4 bar gezette en relatief smalle bandjes de sleuven van de wegjes op te zoeken. Mijn tuimelperde zou niet misstaan om regelmatig vertraagd uit te zenden op de betere zender. Het contact met de prikkeldraad heeft ook zijn sporen nagelaten, zeker bij de draad zelf die het heeft moeten begeven.

Hopelijk zie ik deze week mijn MTB terug. De Zemstse MTB route zou moeten worden gecontroleerd . Dus wie mijn fiets ziet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.