Beste Verbruggeling, KWB biker,
Wij zoeken nieuwe gezichten om mee te biken met ons!
Kom jij zondagochtend eens af naar de kerk?
Het kwb bestuur.
Thuisrijders rijden naar Grimbergen
Beste Bikers,
Het wordt zo stilaan winter en dat konden we ook voelen. De zon was wel van de partij maar veel warmte gaf ze niet.
Hans zullen we een ganse poos moeten missen en we wensen hem alvast veel beterschap toe. Denis was nog aan het bekomen van zijn Afrikaans avontuur, en had zijn fiets nog niet terug gekregen (als dat maar goed komt). De Jos, die gaf forfait, en de Stijn die vergat zijn winter handschoenen en voelde een griepje aankomen. Keerde dus aan de verbrande brug terug huiswaarts. En toen waren we nog met 3 …
Richting Grimbergen dus, iets wat ook in de TT van Humbeek zat. Zou het mogelijk zijn die lussen in het bos met de GPS te volgen? Tjah, als je inzoomt op 50m kon je nog enigszins volgen maar gelukkig was er ook een spoor te zien van platgereden blaren. Toch niet evident maar wel plezant en heel mooi. Alhoewel Steven blij was dat hij thuis was na een 45 tal km met hier en daar een klimmetje 🙂
Zeker eentje om nog eens opnieuw te doen! Want straks wordt het toch diep zoeken naar wat nieuws in de streek … of we moeten het aantal km opdrijven naar 80 8-O.
Peter
De globalisten gingen naar Rotselaar
 Beste bikevrienden,stilaan beginnen de zenuwen een beetje te roeren. Vanaf nu is het aftellen naar onze TT op  4 dec. We hopen allessins dat het weer nog een tijdje standhoud, laat dat hoge drukgebied nog maar wat liggen daar. Veel toffer om zo te biken , rap rond en rap thuis, en veel meer stoef bij een controle van het fietscomputertje wegens een onwaarschijnlijk gemiddelde!

Zondag 27 nov. laten we onzen otto aan de kant en vertrekken om 9 UUR voor een verkenningstocht langs de wegen en wegjes waar 7 dagen later hopelijk een pak volk zijne weg moet zoeken. Een prima gelegenheid om de zone die je van pijlen voorziet eens te rijden , en het veld-gevoel terug te krijgen.

Niet vergeten! Nu vrijdag 20u in “ons huis” voor de voorstelling van het parcours, de indeling van de afpijlzone’s. Een woordje uitleg voor de seingevers en een nieuwigheid dit jaar: de pechpunten. Van harte welkom.

Zondag 9 uur aan de kerk voor een verkenningstochtje.

Langs deze weg , een warme oproep om met ons mee te helpen. We zoeken nog mensen om op zondagnamiddag 4 Dec. het parcours te gaan ontpijlen. Op zoek naar de job van je leven en wens je toffe collega’s te leren kennen? Laat maar iets weten!

 Het KWB Weerde, Verbruggelingen team.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.