Beste Verbruggeling, KWB biker,

onlangs heeft het BLOSO-domein een afsluiting gekregen alsook een betalende ingang voor bezoekers van buiten de KASTZE zone. Omdat deze toestand met een voorlopige omheining voor heel wat verwarring en onzekerheid zorgt, willen we een beetje uitleg geven.

De enige ingang is voorlopig de hoofdingang. De ingangen aan het zwembad en Trianonlaan zijn afgesloten! Bewoners van in de zone met een paspoort uitgereikt door één van de deelgemeenten kunnen gewoon gratis het domein betreden  ( op vertoon van hun paspoort). Let op bewoners van de KASTZE-zone met een paspoort uitgereikt niet in deze zone, dienen op het gemeentehuis een ” gratis ” pasje te gaan halen.

Een pasje bestaat ook voor de sportclubs van deze zone, op vertoon van dit pasje (door de begeleider) kan je met heel je groep gratis binnen. Ook al zijn hier mensen bij van buiten de KASTZE-zone. Deze pasjes kan je ook gaan afhalen bij het onthaal van de gemeente. Wij zijn op dit moment in het bezit van zo’en inkomstbewijs op naam van WTC Verbruggelingen. Dit pasje kan je altijd bij mij (Luc Van Ingelgom, H. Teirlinckstraat 20, Weerde) op afspraak komen afhalen. 

Deze regeling is van toepassing de maanden April, Mei, Juni, Zat. Zon en feestdagen. Juli en Aug. elke dag!

Het is ook wel duidelijk dat het domein en zijn verantwoordelijken op snelheid zijn genomen. Er dienden in ijltempo maatregelen te worden genomen, waardoor alles niet meteen op punt stond en hiervoor willen we wel begrip tonen.

Na de definitieve omheining, worden de toegangen A (zwembad) en Trianonlaan terug voor betalend publiek en KASTZE-zone toegankelijk gemaakt. Waarschijnlijk is dit van toepassing voor het jaar 2012. Voor alle duidelijkheid, is er voor -buiten deze periode- geen enkele betaling- of inkomstbewijs nodig.

Het MTB-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.