Beste Verbruggeling, KWB biker,

super-benen en bere-sterk , we hebben geen andere woorden voor de prestatie van onze “Williers”driver. Geef deze jongen een droog terrein, een beetje stof, en de echo van de ” Werchter” wei, en hij blijft plakken aan het wieltje. Niet aan de rekker,       “O NEE” zelfs langs de Dijle ging het even te traag blijkbaar, los in de wind en geven maar!!! jawade.

Toegegeven, het is een foutje in de kalender. De satelieten” 58″km tocht  kan niet doorgaan, wegens een koerske hier , een verbroedering daar en een boze schoonmoeder bij ons thuis.

 Alternatief is een tocht met de “thuis”rijders. Let wel op , deze vertrekken om 8 UUR.

Oeps iedereen op een ander,

tot volgende keer!

Het MTB team.

2 gedachten over “Oeps , iedereen weg!

  1. Hallo Bikers
    Na een lange afwezigheid ben ik me stilletjes aan terug aan het voorbereiden aan mijn come back . Heb zondag 29 mei in Mazy de vijfkastelen route met glans doorstaan . Heb dit prachtig parcour gereden op aanvraag van een collega van het werk die mee in stond bij de organisatie. Het was een prachtig parcour waar je ook de Crono op de 65 km kon doen . De bevoorradingen waren tot in de puntjes verzorgd ,het min punt was de afpijling daar zouden ze van onze club zeker nog wat kunnen van leren .
    Tot binnen kort

    Marc M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.