Beste Verbruggeling, KWB biker,
Thuisrijders toeren in Grimbergen
Hoe goed de eerste rit met de GPS ook verlopen was, hoe moeilijk deze zich liet starten. Of was het echt onbegonnen werk om een rit van een ervaren Globalist als de Luc zo maar eventjes achterna te rijden begeleid met satellieten? Ik vrees dat het eerder een combinatie was van de man achter de knoppen (nog niet helemaal wakker van een jaarlijkse straatBBQ) en een kluwen van kleine baantjes die als een doolhof zich meester maakten van de technologie. Leg daar een sausje op van een snelheid die iets hoger ligt dan de update snelheid van je GPS en je hebt gegarandeerd prijs :-). Enfin, niet getreurd, dat weten we nu ook weeral, en we gaan er vast en zeker rekening mee houden. Alles heeft zijn inwerktijd nodig. Grimbergen hebben we dus gehad.
Volgende week proberen we nog eens richting Everberg.

Samen met de Globalisten?

Globalisten die rijden in Asse
We hadden het niet gedacht van te doen, maar we zijn ze tegengekomenen in Asse, en hebben op ons kommuniezieltje beloofd van toch de “verre reis ” te maken. Dusvoor de avontuur-zoekers trekken we naar onze vrienden van MTB Breedhout om over de taalgrens menig nieuw trackske te ontdekken.Vertrek om 8 u aan de kerk! 

Voor de “thuis”rijders is er een picco-bello tochtje voorzien. Al eens gereden en goed bevonden, dus doen ze het nog eens over. Volgens goede bron zou er menig “Hol”le “voet”wegjes tussen zitten! Een aanrader op rustig tempo.

Vertrek om 8 u aan de kerk.

Zondag 3 juli , keuze tussen een tochtje onder leiding van het “thuis” team, of een verre reis naar Breedhout!

Tot dan, Het MTB team.      En nu gaan we bij de poes liggen!

4 gedachten over “Uitdagingen voor mens en technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.