Beste Verbruggeling, KWB biker,
Thuisrijders gaan nog eens naar Everberg
Nu Hans thuis met krukken probeert te rijden, en de meeste al hun gedachten hebben gezet op terrasjes en vakantie, wordt de groep kleiner en kleiner. Niet alleen bij de thuisrijders, maar ook bij de Globalisten zagen we dit verschijnsel … De Luc keek in het rond, maar zag ook niet echt veel sportief geweld.
Enfin, niet getreurd, Ronald, Jos, Kwinten en ikzelf gingen nog eens de heuvels van Everberg verkennen en er een lap op geven. Als Kwinten straks in Saas-Fee op de fiets kruipt zal een heuveltje geen kwaad kunnen :-). En het moet gezegd, hij pakte de hoogtemeters met groot gemak, zelfs een beetje verstomd van zijn kleine vitessen op die blinkende bike.  What goes up, must come down, maar daar wrong het schoentje. Die weg down, daar besliste een paar stenen anders over de band van onze voorzitter. Gelukkig hadden we nog niet zolang geleden reparaties voor dummies gevolgd, alhoewel de geelgors bleef maar met ons lachen, alsof hij den truuk met het gasbonbonneke maar niks vond. Geelgors  Een bevroren ventiel, dat wel ja …
De moerassen van het Silsombos hebben we maar wijselijk gebaypassed en gekozen voor de houten brugjes. Ronald zou Ronald niet zijn om er aan de meet nog een extra luske bij te doen. Volgens mij was hij nu al op zoek naar een nieuw Marathon circuit! Bekijk onze track hier.
De Globalisten
Veel te veel…schrik zekers van al de hoogtemeters in Breedhout! En als onze collega’s ons niet bezig zien kiezen we dan maar voor de “soft” versie van al dat hoogtegeweld. We verdiepen ons dan nog liever in nen trappist achteraf. Véél beter om ons clubke te laten zien, en ze komen af op onze winterse MTB versie!Nu rest er nog enkel van afscheid te nemen, wij gaan effe op zomerslaap. Het is een mooi seizoen geweest, vele nieuwe mensen op de “velo” gezet. En hopelijk  ook de liefde voor het biken ,voor een stukske, te hebben doorgegeven. Het andere stukje , de liefde voor het slijk en glibberige paadjes, dat is voor volgend seizoen!!! We willen jullie graag uitnodigen voor de wegrit van de Verbruggelingen/ Hartekinderen. Deze tocht start op het terrein van de Zomerfeesten, je kan kiezen voor een tocht met de kindjes van 25km, een tocht met het vrouwtje van 60km ( met een zijsprong van 68km!) of ga je met de maten ( en het vrouwke) voor de volle 100km? Van harte welkom tussen 8 u en 10.30u.Een prettige vakantie en tot ….

Het MTB team.

2 gedachten over “Zo dicht en toch zo ver …

 1. Voor de geïnteresseerden, ik zal hoogst waarschijnlijk naar volgende toertochten trekken in juli/augustus:

  Donderdag 21/07
  -- Toertocht Mol (15/24/43/62km) => http://www.wtmillegem.com/
  Zondag 24/07
  -- Toertocht Neufmaison “La Neufmaisonnienne” (30/50/60km) => in Henegouwen, wel een eind rijden, naar ’t schijnt mooi & veel bos maar weinig info over te vinden
  -- Alternatief: Toertocht Waasmunster (35/45/55km) => http://www.justridin.be/
  Zondag 31/07
  -- Toertocht Loonbeek (25/50km) => http://www.dorpsfeestenloonbeek.be/
  Zondag 07/08
  -- Toertocht Bekkevoort “Parel van ’t Hageland” (15/25/40/48/65km) => http://www.mtb-demegabikers.be

  Als iemand een plaats wil in de wagen, of thuis of ter plekke wil afspreken -- stuur maar een email of bel 0478/93.41.54.

  Groeten,
  Bart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

contact_captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.